Työtä tarjolla

Työpaikan hakeminen ja saaminen on varsin iso askel ihmisen elämässä. Ennen kuin haet avointa työpaikkaa, on hyvä valmistautua. Pääpiirteissään työpaikan hakeminen etenee seuraavasti.

  1. Lähetä työhakemus. Hakemus koostuu kahdesta osasta, ansioluettelosta sekä itse hakemuksesta. CV:n eli ansioluettelon tekemiseen kannattaa käyttää valmiita pohjia, sillä se on vain lista aiemmista työ- tai harjoittelupaikoista. Itse hakemus taas on vapaamuotoinen, ja siinä kerrot, kuka olet, miksi haet kyseistä paikkaa ja mistä syistä uskot olevasi sopiva kandidaatti tehtävään.
  2. Seuraavaksi vuorossa on työhaastattelu. Koska haastattelussa on varsin rajallinen aika vakuuttaa työnantaja soveltuvuudestasi tehtävään, kannattaa työhaastatteluun varautua etukäteen. Tietoa työhaastattelun kulusta löydät tältä sivulta.
  3. Lopuksi kirjoitetaan työsopimus. Sopimuksessa sovitaan olennaisista asioista työsuhteeseen liittyen. Se on tärkeä dokumentti, jolla turvataan molempien osapuolten oikeudet.

Alta löydät joitain avoimia työpaikkoja. Lisää löytyy aiheeseen erikoistuneilta sivustoilta.

Iloisia ihmisiä työhaastattelun jälkeen.
Menikö työhaastattelu hyvin? On syytä juhlaan.

Koordinaattori – Tukikeskus Hilma

Vammaisfoorumi ry:n alaisuudessa toimiva Vammaisten maahanmuuttajien tukikeskus Hilma hakee koordinaattoria. Tehtävä alkaa viimeistään 1.7. tai sopimuksen mukaan. Vammaisfoorumi ry on 32 vammaisjärjestön yhteistyöjärjestö, joka edustaa Suomen vammaisjärjestöjä kansallisessa ja kansainvälisessä yhteistyössä.

Toimitilahuoltaja – Suomen CP-liitto ry

Suomen CP-liitto hakee Helsingin keskustoimistolle toimitilahuoltajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Palkattava toimitilahuoltaja vastaa CP-liiton Malmilla sijaitsevissa toimitiloissa järjestettävien tapahtumien, koulutusten ja kokousten valmisteluista sisältäen pienimuotoiset ateriapalvelutehtävät (kokoustarjoilut).

Myyntiassistentti / ajanvaraaja – Suomen Valmennustalo Oy

Suomen Valmennustalon tehokas ja kasvava tiimi etsii uutta työkaveria! Suomen Valmennustalo Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, joka toimii vuoden 2015 alusta työpankkina ja on toiminut vuodesta 2012 sosiaalisena yrityksenä. Yritys tarjoaa monipuolisia henkilöstöpalveluja ja henkilöstön kehittämiseen liittyviä palveluja.