Duunimentoripeli

Duunimentoripelissä pääset testaamaan oman tietämyksesi työnhausta. Tiedätkö kuinka asioidaan TE-toimistossa tai mitä tarvitset mukaan työhaastatteluun? Entä tunnetko TE-toimiston eri työnhakulinjat? Peli toimii selaimessa ja sen pelaamiseen menee aikaa noin 15 minuuttia. Pelissä on myös ääntä mukana, joten se kannattaa huomioida pelaamisessa. Peli toimii IE 9-selaimella tai uudemmilla versioilla, mutta suosittelemme käyttämään muita selaimia, kuten Chromea tai Mozilla Firefoxia pelin pelaamiseen. Jotta peli toimii oikein, tulee active x olla käytössä

Kaikki ruudunlukuohjelmat eivät valitettavasti tue peliä, joten pelin kysymykset tekstimuodossa löytyvät klikkaamalla tästä. Tekstiversiossa on mukana kaikki pelissä esitetyt kysymykset sekä vastaukset niihin.

Muistathan, että pelissä vastauksia läpikäydessäsi symboleista vihreät ovat oikein ja punaisella rastit väärin. Jos jossain kohdassa näkyy keltainen pallo, tarkoittaa se tarvittaessa eli voit huomioida vastauksen, jos se itselle on tärkeä.

Olemme koonneet tehtäviä peliin liittyen. Ne voi ladata vapaasti omaan opetus- ja koulutuskäyttöön. Tehtävien teemat liittyvät pelin teemoihin kiinteästi ja tukevat tiedon syventämistä.

  • Lataa tehtäviä liittyen TE-palveluihin ja TE-toimistoihin klikkaamalla tästä.