Työnhakuvideot

Työnhakuvideoissa työnhakijat kertovat omasta osaamisestaan sekä töistä, joita he ovat etsimässä. He tuovat omaa koulutustaan ja työkokemustaan esiin positiivisella tavalla. Työnhakuvideot ovat yksi keino näkyä sosiaalisessa mediassa, jos haluaa työnantajalle jo näyttää millainen persoona ja työntekijä on heille hakemassa töihin. Videot on tuotettu 2012–2013 toimineessa Reilu Rekrytointi –hankkeessa, joka sai rahoituksen Raha-automaattiyhdistykseltä.

Olemme koonneet tehtäviä videoon liittyen. Ne voi ladata vapaasti omaan opetus- ja koulutuskäyttöön.

Lataa videoihin liittyvä keskustelutehtävä klikkaamalla tästä.
Lataa videoihin liittyvä hissipuhetehtävä klikkaamalla tästä.
Ensimmäisessä videossa Tatu kertoo omasta osaamisestaan. Jos upotettu video ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös täältä.

Toisessa videossa Eeva-Liisa puhuu työurastaan ja sekä millaista työtä etsii. Jos upotettu video ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös täältä.

Kolmannessa videossa Jaakko kertoo omista toiveistaan päätyä tutkijaksi. Hän analysoi videolla, miksi sopisi haluamaansa työhön. Jos upotettu video ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös täältä.

Neljännessa videossa Jussi kertoo siivousalasta, jolle haluaa työllistyä. Hän myös puhuu omasta asennoitumisestaan työntekoon. Jos upotettu video ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös täältä.