Vinkkivideo työnhausta

Vinkkivideolle työnhausta olemme koonneet videoilla esiintyvien ihmisten ajatuksia työnhausta. Se nostaa esiin asioita, joihin jokainen työnhakija törmää omassa työnhaussaan. Nostetaan ajatuksia omien taitojen esiintuomisesta, mutta myös siitä, mitä työnhakijan tulee sietää. Kaikkea ei tarvitse niellä ja esimerkiksi omaa yksityiselämää koskeviin kysymyksiin ei kannata työhaastattelussa vastata. Katso myös miten työhaastattelussa kuuluisi toimia.

Olemme koonneet tehtäviä videoon liittyen. Ne voi ladata vapaasti omaan opetus- ja koulutuskäyttöön.

Lataa videoon liittyvät tehtävä ja kysymykset klikkaamalla tästä.
Video pyörii Youtuben kautta sivulla. Jos sinulla on hankaluuksia nähdä videota suoraan sivustolta, voit katsoa sen myös Youtubessa klikkaamalla tästä. Videolla on suomenkielinen tekstitys.

Jos haluat katsoa videon ruotsinkielisellä tekstityksellä, voi sen katsoa alta. Jos upotettu video ei näy, voi sen katsoa suoraan Youtubest klikkaamalla tästä.

Jos haluat katsella videota englanninkielisin tekstityksin, löydät videon Youtubesta klikkaamalla tästä. Youtubessa klikkaa videon asetuksista englanninkieliset tekstitykset päälle, sillä muuten ne näkyvät suomenkielisinä.