Duunimentoripeli

Duunipeli

Duunipelissä pääsee testaamaan tietämystään työelämään liittyvästä sanastosta. Duunipeli on rakennettu Älypään alustalle, joten siinä pääsee hyvin kisaamaan omasta osaamisestaan muiden kanssa. Peliä ei tarvitse ladata omalle koneelle, vaan sitä voi pelata suoraan selaimessa.

Pääset pelaamaan Duunipeliä klikkaamalla tästä.

Duunimentoripeli

Duunimentoripelissä pääset testaamaan oman tietämyksesi työnhausta. Tiedätkö kuinka asioidaan TE-toimistossa tai mitä tarvitset mukaan työhaastatteluun? Entä tunnetko TE-toimiston eri työnhakulinjat? Peli toimii selaimessa ja sen läpipelaamiseen menee aikaa noin 15 minuuttia. Pelissä on myös ääntä mukana, mutta pelin pystyy pelaamaan läpi ilman niitäkin. Peli toimii IE 9-selaimella tai sitä uudemmilla versioilla, mutta suosittelemme käyttämään muita selaimia, kuten Chromea tai Mozilla Firefoxia, pelin pelaamiseen. Jotta peli toimii oikein, tulee active x olla käytössä

Kaikki ruudunlukuohjelmat eivät valitettavasti tue peliä, joten pelin kysymykset tekstimuodossa löytyvät klikkaamalla tästä. Tekstiversiossa on mukana kaikki pelissä esitetyt kysymykset sekä vastaukset niihin. 

Muistathan, että pelissä vastauksia läpikäydessäsi symboleista vihreät ovat oikein ja punaiset raksit väärin. Jos jossain kohdassa on keltainen pallo näkyvillä, tarkoittaa se, että huomioi kohta tarvittaessa. Esimerkiksi kaikki eivät halua ottaa TE-toimistoon mukaan muistiinpanovälineitä, mutta osa haluaa tehdä niin. Tästä syystä muistiinpanovälineiden mukaan ottaminen on keltainen, koska osa kokee ne hyödylliseksi ja osalle ei ole niillä tarvetta.

Olemme koonneet tehtäviä peliin liittyen. Ne voi ladata vapaasti omaan opetus- ja koulutuskäyttöön. Tehtävien teemat liittyvät pelin teemoihin kiinteästi ja tukevat tiedon syventämistä.