Vinkkivideo työnhausta

Vinkkivideolle työnhausta olemme koonneet videoilla esiintyvien ihmisten ajatuksia työnhausta. Se nostaa esiin asioita, joihin jokainen työnhakija törmää omassa työnhaussaan. Videon avulla nostetaan esiin ajatuksia omien taitojen ja osaamisen esiintuomisesta. Video myös muistuttaa siitä, että työnhakija ei tarvitse sietää asiatonta kohtelua hakiessaan työtä. Kaikkea ei tarvitse niellä ja esimerkiksi omaa yksityiselämää koskeviin kysymyksiin ei kannata työhaastattelussa vastata.

Olemme koonneet tehtäviä videon tueksi. Tehtävät voi ladata vapaasti joko omaan tai opetus- ja koulutuskäyttöön.

Video on ladattu YouTubeen ja on upotettu sivustolle. Jos sinulla on hankaluuksia nähdä videota suoraan sivustolta, voit katsoa sen myös suoraan Youtubessa klikkaamalla tästä. Videolla on suomenkielinen tekstitys.

Jos haluat katsoa videon ruotsinkielisellä tekstityksellä, voi sen katsoa alta. Jos upotettu video ei näy, voi sen katsoa suoraan Youtubesta klikkaamalla tästä.

Jos haluat katsella videota englanninkielisin tekstityksin, löydät videon Youtubesta klikkaamalla tästä. Youtubessa klikkaa videon asetuksista englanninkieliset tekstitykset päälle, sillä muuten ne näkyvät suomenkielisinä.

Ilmoita työpaikasta